čtvrtek 29. září 2011

Profesní životopis vzor a motivační dopis pro pozici Lékárník

V sesterské poradně našich stránek zaměřené na informace pro uchazeče o práci, o hledání práce, o pohovorech, informace o profesních strukturovaných životopisech i o motivačních dopisech byly tento týden publikován nový profesní strukturovaný životopis vzor a motivační dopis vzor pro pracovní pozici Lékárník / Lékárnice, Farmaceut/ Farmaceutka. Jedná se o modelový vzor životopisu a motivačního dopisu pro odvětví farmacie. Na uvedených stránkách naleznete modelové - vzorové životopisy a vzorové motivační dopisy pro různé pracovní pozice od obchodníků, managerů, programátorů, analytiků, účetních až po dělnické pozice nebo vzory CV a motivačních dopisů pro absolventy a studenty.

Motivační dopis a životopis vzor pro pozici Farmaceut, lékárník v češtině:

Vzorové CV a motivační dopis v angličtině:
Na partnerském webu AcestaJob.info naleznete vzory profesních životopisů v angličtině - Curriculum Vitae Samples a vzory motivačních dopisů - Cover Letter Examples  taktéž pro různé pracovní pozice a odvětví


Konkrétně pro zmiňovanou pracovní pozici lékárník:



středa 28. září 2011

Termíny kurzu Zákoník práce 2012 na listopad a prosinec

Kurzy pracovního práva naší personální agentury a vzdělávací společnosti pokračují i na podzim. První termín v pá 7.10. 2011 je již plně obsazen, ale vypsali jsme i další termíny na listopad a prosinec.


Kurz Zákoník práce 2011 a připravované změny zákoníku práce 2012
se bude konat v následujících termínech - Středa  16.listopadu 2011 a v pondělí 12.prosince 201. Oba kurzy se konají v Praze, konkrétně v Opletalově ulici číslo 4 na Praze 1. Lektorem kurzů je tradičně paní Dana Blažková, která je Vaším poradcem v otázkách pracovního práva a zákoníku práce v poradně.

Na kurzy se můžete přihlásit pomocí přihlášky zde - prihlaska-kurz.doc .

V případě dotazů nás kontaktujte na telefonu 242 444 502.

úterý 13. září 2011

Pojistka "na hloupost" pro zaměstnnace - musí hradit zaměstnavatel?

Pojištění zaměstnanců za neúmyslně způsobenou škodu (pojistka na "blbost") je předmětem zajímavého dotazu v naší právní poradně.
Zaměstnanci při své práci s penězi nebo se svěřenými prostředky mohou způsobit, byť neúmyslně, poměrně velkou škodu a pojištění případných škod může se zdá logickým krokem pro prevenci těchto škod.

  • Má zaměstnavatel povinnost pojistit zaměstnace? 
  • Musí si zaměstnanec pojistku zaplatit sám?
Odpověď na uvedené otázky Vám podá paní Dana Blažková v radě - Pojištění za škodu způsobenou zaměstnancem.

úterý 6. září 2011

Novela zákoníku práce 2012 - dovolená, konkurenční doložka a další změny

Seriál paní Dany Blažkové o připravovaných změnách v pracovním právu a zákoníku práce od ledna 2012 pokračuje poslednímu třemi díly:

Dovolená na zotavenou a změny v zákoníku práce 2012 podrobněji probírá článek - Zákoník práce 2012 návrhy XII. díl - Dovolená.

Konkureční doložky ve stávajícm zákoníku práce a porovnání s očekávanými změnami popisuje část seriálu - Zákoník práce 2012 návrhy XIII. díl - Konkurenční doložka.

Souhrn dalších změn, které nejsou uvedeny v samostatných  článcích rozebírá poslední článek seriálu o zákoníku práce 2012 -Zákoník práce 2012 - Zákaz odchýlit se od zákoníku, Odborové organizace, výplaty mzdy a platu a Informování zaměstnanců.